4. Türkiye Sosyal Bilimler Sempozyumu: Bildiri Özetleri Kitabı - Dr. Abdullah Demir; Demir, Abdullah (2024)
Türkiye Sosyal Bilimler Sempozyumu, Sosyal Bilimler alanında profesyoneller ile lisansüstü öğrencileri bir araya getirerek tecrübe aktarımına imkân sağlamak, disiplinler arası iletişimi ve çalışmaları güçlendirmek ve akademik üretime katkı sağlamak amacıyla Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile Oku Okut Derneği iş birliğinde düzenlenen ulusal bilimsel bir etkinliktir. 4. Türkiye Sosyal Bilimler Sempozyumu, 26-31 Ağustos 2024 tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir. Sempozyumda; Din, Felsefe, Eğitim, Psikoloji, Sosyoloji ve Tarih alanlarında hazırlanan bildiriler sunulmuştur. Bu kitap sempozyumda sunulan bildirilerin Türkçe ve İngilizce özetlerini içermektedir.